FASHION NEWS!

Play:

“Simplicity is the keynote of all true elegance.” ― Coco Chanel

“Simplitatea este cheia eleganţei adevărate.” ― Coco Chanel

Salutări tuturor! Am o veste foarte foarte bună pentru toți Timișenii însetați de fashion: RESERVED a deschis primul lor magazin în vestul țării, în Shopping City Timișoara!

În urmă cu o săptămână, Shopping City Timișoara a venit în întâmpinarea iubitorilor de fashion din vestul țării cu încă un brand de renume internațional, care să ofere o nouă și remarcabilă experiență de shopping. Astfel, Reserved și-a deschis în 25 august, porțile, în interiorul celui mai nou și modern centru comercial din partea de vest a țării. (pe bune!) Gazda evenimentului a fost Corina, iar vizitatorii s-au putut bucura în ziua lansării de o reducere de 20% la toate articolele.

Ne dorim să îmbunătățim constant experiența de shopping a clienților noștri. Astfel, deschiderea magazinului Reserved este doar una dintre noutățile acestui an. Continuăm să menținem Shopping City Timișoara la cele mai înalte standarde, prin consolidarea continuă a mix-ului de magazine cu branduri de renume internațional.”, spune Sebastian Mahu, Asset Manager al NEPI.

Prezența retailer-ului oferă clienților o revitalizare a experienței de shopping, prin intermediul consultanților de stil Reserved. Prezente la eveniment au fost și stilistele Roxana Voloșeniuc – R&D Project și Domnica Mărgescu – ELLE România, oferindu-le vizitatorilor cele mai bune sfaturi legate de stil.

Pentru a putea crea un loc în care fiecare cumpărător să-și exprime și să-și regăsească propriul stil sau să poată aborda o multitudine de alte stiluri, în noul magazin Reserved vor fi disponibile toate liniile și colecțiile deja cunoscute: Women – Office, Street Fashion, Young; Men – City, Casual; Young și Kids.

Cei prezenți la eveniment și-au putut crea amintiri de neuitat alături de prieteni cu ajutorul GIF booth-ului amplasat în magazin. De asemenea, clientele au trăit experiența super-modelelor care defilează pe catwalk, fiind fotografiate în cele mai fashion ipostaze. Toate acestea au avut loc într-un cadru în care toată lumea a fost invitată să sărbătorească alături de Reserved și Shopping City Timișoara.

Odată cu deschiderea noului magazin din Shopping City Timișoara, brandul a ajuns la un total de 10 unități deschise în România, urmând ca, în perioada următoare, numărul acestora să ajungă la 12. Lanțul de magazine Reserved mai este prezent, pe lângă România, în alte 9 țări din Europa. Magazinul Reserved se adaugă celorlalte branduri aflate în portofoliul LPP din Shopping City Timișoara, House, Cropp și Sinsay.

RESERVED timisoara shopping city magazin nou reducere cupon fashion blog roxi rose

RESERVED timisoara shopping city magazin nou reducere cupon fashion blog roxi rose

RESERVED timisoara shopping city magazin nou reducere cupon fashion blog roxi rose corina

RESERVED timisoara shopping city magazin nou reducere cupon fashion blog roxi rose elle

RESERVED timisoara shopping city magazin nou reducere cupon fashion blog roxi rose

Cu muuult drag,

original sign

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania