Urban Fluidity.

Play:

Salutări din sesiune! Îmi vine să râd și să plâng din același motiv: n-am învățat tot anul. Și culmea, mi-am permis să merg în Praga și să cheltui 4 zile din sesiunea noastră cea de toate zilele.. eh. Dar să ne concentrăm pe partea cea bună și să vorbim despre cele mai actuale trenduri în materie de îmbrăcăminte: volănașe și fundițe. Cât de drăgălaș sună?? Ei bine cred că ați observat și voi pe tot Instagram-ul că se poartă acele bluze vaporoase în dungi subțiri albe și albastre. Vă mărturisesc că „nu mai suport să le văd, le detest din tot sufletul.” Oh, that was bad, I know. Dar credeți-mă nu înțeleg cum poți să porți același lucru pe care îl poartă o lume întreagă și să te simți fashionable… pentru mine e pleonasm. Acum că am trecut de partea cu „așa nu”, propun următoarele: Haideți să îmbrățișăm și în această vară un stil curat și fluid, care să îmbine volănașele și fundițele cu culori uni! Ce spuneți??

În garderoba mea cred că se găsesc 2 bluze/topuri cu „desene” sau cu logo-uri și acelea probabil că sunt uitate undeva într-un colț… Mi-am creat o garderobă din obiecte basic sau foarte clasice, însă ceea ce deosebește stilul meu de cel „casual-de-casă” este croiala hainelor sau fluiditatea acestora. Așadar vă sfătuiesc să alegeți înțelept atunci când adăugați piese la garderoba personală, alegând simplitatea și feminitatea.

„Cred că fericirea e invers proporțională cu timpul petrecut în fața dulapului când îți cauți haine.” Roxi Rose.

Și nu, nu poți să mă contrazici. Cu cât îți poți crea o ținută mai repede dimineața, cu atât ziua îți va merge mai bine. Cu cât îți vei alege hainele de pus în bagaj mai repede, cu atât mai bine dispus vei fi în vacanță. It’s a fact.

De la prima mea colaborare cu WomanFashion.ro, garderoba mea a înflorit. Folosesc acest termen pentru că fiecare haină feminină care a ajuns de la ei la mine pe umeraș, a adus un plus de feminitate, de clasicism și de frumusețe stilului meu personal. WF îmi place foarte mult pentru că la intervale de timp relativ mici, scot produse noi din ce în ce mai frumoase. În loc să fie colecții noi și plictisitoare de haine, în care designer-ul se strofoacă prea mult, fiecare colecție nouă a lor este și mai atent creată, emanând bun-gust. Sunt sinceră și voi știți asta. Iar dacă am ales să iau două bluze de la ei cu mine în Praga, unde am umblat foarte mult pe jos și unde a fost extrem de cald și noaptea răcoare, cred că acest lucru vine în susținerea celor relatate mai sus.

Pentru ziua în care am vizitat obiectivele turistice pe jos și cu metro-ul, am combinat o bluză neagră cu volane pe mâneci de la WomanFashion.ro cu o fustă neagră (tot în valuri) de la H&M. Pentru cina de pe Jazz Boat am ales să port o bluziță roz, fluidă și cu fundiță (cordon) la spate, una dintre cele mai frumoase bluze ale mele, în combinație cu o pereche simplă de jeansi.

Despre city-break-ul din Praga vă povestesc în articolul următor, însă până atunci vă invit să-mi citiți review-urile pe TripAdvisor.com.

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: