Play here ❤

Offtopic: mă gândesc să împărtășesc cu voi un playlist cuprinzător cu muzică Tehno-Progressive-Electro…? Un playlist perfect pentru cei care au pasiunea condusului în sânge și care ar alege mai de grabă melodii fără voce. Ce spuneți?

Revenind.

Astăzi vreau să vă sfătuiesc în legătură cu una dintre tendințele toamnă-iarnă 2017-2018, mai precis vreau să vă conving să nu o abandonați. Spun asta deoarece am observat cu toții că în vara care tocmai a trecut, volănașele au fost un must.

Trecerea de la un anotimp la altul nu trebuie să se realizeze brusc, ci liniar. Subtil sau poate chiar direct, suntem bombardați de noile tendințe ale sezonului, de către diverși designeri sau influenceri, iar acest lucru este pentru consumatorul de rând un mod de a-l stoarce de bani și de a îi îmbiba capul cu ideea că „ceea ce are el în șifonier este demodat sau nu se mai poartă”. De aceea, eu vreau să vă îndemn să nu vă schimbați toată garderoba în perioadele de tranziție ci pur și simplu să adăugați câteva haine din materiale de calitate și cu croieli simple, care vă permit să jonglați cu ținutele voastre finale.

Am scris deja multe articole despre WomanFashion.ro, magazinul online împreună cu care colaborez de multe luni și am să o fac în continuare deoarece nu am găsit magazin românesc care respecte calitatea produselor lor așa cum ei o fac. Mă repet din nou, niciodată nu am promovat ceva ce nu mi-a plăcut, decât produse pe care eu personal le folosesc. WF este magazinul care pe lângă produsele de înaltă calitate, oferă reduceri frecvente, lunare sau chiar mai dese și care își reînnoiește gama de produse la fel de des. Așadar am ales două piese de îmbrăcăminte de la ei ca să vi le pot da exemplu în legătură cu ce am spus mai sus.

Volănașe & Feminitate

Trendul din 2017 care efectiv mi-a mângâiat simțurile și pe care l-am acceptat din tot sufletul, a fost reprezentat de volănașe, culori și croieli fluide, feminine. Am o grămadă de haine care întrunesc aceste condiții și nu plănuiesc să mă despart de ele prea curând. Două dintre acestea sunt: Rochia cu croială dreaptă în culoarea piersicii cu volănașe la mâneci și în partea de jos & Sacoul cambrat bleu-marin cu volănașe la mâneci.

Spun că nu plănuiesc să mă despart de ele deoarece toamna este abia la început și sunt genul de piese vestimentare extrem de versatile cu ajutorul cărora pot să-mi creez zeci de ținute diferite. Datorită culorilor lor neutre pot fi combinate cu alte haine de alte culori, iar efectul va fi același: o ținută neat (elegantă, echilibrată). Știți ce îmi place cel mai mult la acest sacou? Faptul că de la depărtare dă senzația acelor sacouri purtate doar pe umeri! Este dificil în viața de zi cu zi să porți grija unui sacou suspendat doar pe umeri, doar de dragul curentului acestui trend, însă jacheta de care vă povestesc doar pare că este ținută pe umeri, când defapt mâinile tale se află în mâneci. Eu am ales să le port împreună pentru un extra efect de „fluiditate”:

Roxi Rose Woman Fashion Ro Rochie Sacou Flared volanase drapata

Roxi Rose Woman Fashion Ro Rochie Sacou Flared volanase a line

Roxi Rose Woman Fashion Ro Rochie Sacou Flared volanase

Roxi Rose Woman Fashion Ro Rochie Sacou Flared volanase dreapta

Roxi Rose Woman Fashion Ro Rochie Sacou Flared volanase curea

Roxi Rose Woman Fashion Ro Rochie Sacou Flared volanase obag

Roxi Rose Woman Fashion Ro Rochie Sacou Flared volanase jacheta

Roxi Rose Cret ruj mat beauty blog Woman Fashion Ro Rochie Sacou Flared volanase ochelati

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania