„Anul acesta îți doresc…”

Cred că oamenii se agață prea mult de lucruri nesemnificative… cum ar fi numărul de ordine al anului în care ne aflăm. Cred că pierdem din frumusețea vieții încercând să ne fixăm „Goals” înaintea fiecărui an. Cred că ne stabilim dorințe prea… rigide, prea pentru a-i impresiona pe ceilalți. Și știți ce mai cred..? Cred că uităm să ne planificăm să fim mai buni, mai iubitori sau mai iertători și ne concentrăm pe obiecte sau bani…

Anul următor însă, îți doresc să fii mai… uman, mai vulnerabil. Îți doresc să devii cea mai bună versiune a ta de până acum și în paralel îți doresc să riști!

Îți doresc să te descoperi așa cum ești tu, in your core content, să fii raw, să riști pentru a câștiga mai mult, nu să fii prea „rațional” pentru a pierde puțin.

Îți doresc să iubești ca un idiot, fie că ești o ea sau un el, îți doresc să îți arăți sentimentele și uneori să plângi, iar persoanele potrivite vor rămâne în viața ta, vor lupta pentru tine cum și ție îți doresc să faci pentru ele.

Îți doresc să-ți descoperi stilul și identitatea. Să ai grijă de tine și de corpul tău în fiecare dimineață și să pășești afară din casă în așa fel încât oamenii să creadă că te deci la luptă! …cu tine însuți, ca să-ți înfrângi insecuritățile și temerile.

Îți doresc să-ți lași eșecurile în urmă și să te îndrepți spre mai bine. Îți doresc să-ți repari greșelile, iar dacă ai șansa să le repari sau chiar dacă, nu mai poți, să nu le mai repeți… Îți doresc să lupți pentru ce e te-a făcut fericit și îți doresc să realizezi cine ține la tine cu adevărat. Pentru că noi oamenii renunțăm prea ușor pentru ce ne este oferit și luptăm pentru ceea ce nu avem. Îți doresc să privești înainte, dar să readuci trecutul frumos la viață, pentru că este parte din noi și uneori, trecutul este un mic preview din viitor pe care l-am lăsat să ne scape. Iubește ca la început, iubește mai frumos și mai real, iubește-ți părinții și… mai ascultă și de ei pentru că nu-ți vor răul.

Îți doresc să îți descoperi stilul preferat de muzică și să o lași să îți pună gândurile în ordine. Îți doresc să îți legi sentimente de ea și îți doresc ca nimic în viața aceasta să nu poată schimba ce ți-ai format odată, fericit fiind. Îți doresc o bibliotecă de momente frumoase, pe care să le poți reda pe muzica ta preferată pentru a le retrăi.

Îți doresc să înțelegi că „anul nou nu pune punct”, ci adaugă vieții tale care există deja. Îți doresc reușite pe plan profesional, dar mai ales îți doresc să îți dai seama ce este iubirea adevărată, pentru că este cel mai puternic motor. Îți doresc, determinare și îți doresc să-ți răsplătești reușitele cu o doză de iubire. La cald.

Îți doresc să începi să apreciezi naturalețea și să te iubești, pentru că iubindu-te pe tine, acceptându-te necondiționat, îl poți iubi asemenea și pe celălalt. Fără proiecții false, fără idei preconcepute, ci așa cum este el, frumos ca suflet, nu ca o cochilie. Îți doresc… autenticitate.

Îți doresc să folosești rețelele sociale pentru a scrie amintiri, nu pentru a te interesa de alții. Îți doresc să fii fidel iubirii și îți doresc să găsești înțelesul iubirii dincolo de aparențe și curente disfuncționale. Îți doresc să găsești sens în a construi ceva cu cineva. Cu acel cineva.

Îți doresc să găsești frumusețe în fiecare pixel din corpul celuilalt, îți doresc să te uiți în sufletul lui, nu să arunci o privire peste ochii săi doar.. Își doresc să înveți să savurezi fiecare clipă din viață. Ai suferit vreodată? Ai pierdut vreodată? Cât de tare ți-ai dorit să dai timpul înapoi în acele momente? Gândește-te că la fel îți poți pierde dreptul de a mai trăi, gândește-te că fiecare clipă contează, gândește-te că… încă le poți folosi și decide în favoarea cui.

Îți doresc să fii tu! Să trăiești viața din plin, alături de acea persoană.

Iar de Revelion, îți doresc să faci doar ce îți dorești, să faci ceea ce te reprezintă și orice ai face, îți doresc să ai grijă de tine… de tine și de ținuta ta.. îți doresc să prinzi ora 00:00 a anului cu numărul 2018, îmbrăcată impecabil.

Îți doresc ca atunci când vei dori să creezi ceva, să te inspiri de la womanfashion.com, cărora le mulțumesc pentru un an de colaborări frumoase și le mulțumesc pentru imaginea pe care o atribuie României în termeni de calitate a produselor lor! Le mulțumesc că mi-au dovedit că hainele frumoase, de calitate și frumos cusute încă există și… pot fi cumpărate de aici, din România la prețuri atât de corecte. Și le mai mulțumesc pentru rapiditatea lor, pentru fiecare colet care în 12 ore a ajuns la mine și care, mi-a amintit încă o dată cât de importantă este seriozitatea în viață.

Aici ți-am pregătit o selecție din cele mai frumoase rochii de pe website, așa cum îmi plac mie, cu bun-gust! Pur și simplu apasă pe imagine și vei fi redirecționată pe website-ul lor: womanfashion.com.

Sper că ți-am fost de folos și sper că am reușit să te motivez puțin.

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania