A Christmas Gifts Guide for… everyone!

Salutare, tuturor!

Astăzi vă prezint un mic ghid de cadouri pentru Crăciun, de la Uniconf. Vă spun sincer, m-am săturat de cadouri inutile și obiecte decorative primite sau oferite celor dragi, așa că m-am gândit să vă împărtășesc un mic secret de-al meu: Nu dau greș cu cadourile, indiferent de ocazie, pentru că mă concentrez pe ce are omul nevoie, nu pe ce îmi iese în cale.

Ca să trecem la obiect, orice persoană, fie ea mama sau fratele, are nevoie de lenjerie de corp, pijamale sau bluze simple. Sunt lucruri care, în cursul anului, îi vor fi folositoare persoanei în cauză și chiar dacă nu au reni pe ele, aceste produse îi vor aduce mereu aminte de tine.

Schematic, m-am gândit la 6 persoane și la cele mai potrivite cadouri pentru ele. Începem cu iubitul/soțul:

Soțului i-ar prinde bine o pijama clasică, dar cu mâneci și talie puțin mai strâmte. Dacă este și roșie, ca și cea din imagine, este un combo pentru Crăciun, această sărbătoare fiind ideală pentru a dărui obiecte roșii. Bărbații sunt mai friguroși de fel, așa că recomand și un set de lenjerie de corp (maiou+boxeri) din bumbac de calitate. De preferat, să fie colorate.

Iubitei sau soției, ar fi frumos să-i dăruiești atât o pijama jucăușă cu imprimeu cu fulgi de nea, cât și un set de lenjerie sexy în culori calde. Așa va știi că îi apreciezi ambele mood-uri, că o iubești și nice și naugthy.

Tatălui să-i luăm indispensabili și maiou-uri reiate! Fie că le va purta sub pijama sau la lucru, o să-ți mulțumească că te-ai gândit la confortul lui. Plus că, tații adoră lucrurile de calitate și le poartă o viață!

Mama cotrobăie tot anul, așa că propun un body alb cu decolteu, funcțional și stylish în același timp! În completare, aș mai recomanda un sutien cu burete, dar fără push-up, tot alb, sau nude. Va fi preferatul ei, crede-mă!

Fratelui oferă-i lucruri tinerești, o pijama cu model care să-i aducă aminte de studenție sau niște maiou-uri subțiri și elastice. Chiar și el, nestatornic și nehotărât, o să iubească confortul pe care bumbacul îl oferă.

Surorii să-i iei ce ți-a furat din dulap tot anul: Un body negru pe gât, ca să-l lase pe al tău în pace. Pe lângă acest „must-buy”, oferă-i și un maiou elastic cu cupe push-up, pentru că l-ar putea purta atât la o cină sub sacou, cât și în oraș cu prietenii pe sub vreo geacă de piele.

Concurs

Ne-am gândit și la tine, așa că punem la bătaie un voucher de 50 de lei + transport gratuit, ca să-ți poți lua ce dorești de pe www.UniconfLenjerie.ro sau să-ți crești bugetul pentru cadourile celor dragi! Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs, este să:

  1. Dai like paginilor Uniconf și Roxi Rose pe Facebook;
  2. Să distribui public această imagine pe Facebook;
  3. Să lași un comentariu (la aceeași poză) spunându-ne ce ți-ai dori de la Moș Crăciun.

Prin tragere la sorți, vom alege un câștigător pe care îl vom anunța Luni în 19, seara! Așa că haideți să ne grăbim!

Ah, și dacă vă întrebați, în imaginile de mai sus am purtat bluza-sacou de la această pijama de damă, un clasic maiou negru și o pereche de colanți, tot negri. 😉

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: