Play:

”Since I was little, I’ve had that vision of a businesswoman inside me.” -Thalia

costum cambrat dama fit ieftin stretch woman fashion roxi rose fashion blogger albastru suit office outfit

Parcă Revelionul a fost ieri. De mai mult de o lună și jumătate, mă simt în transă. Tot ce îmi doresc este să trăiesc totul din plin, să mă distrez sau să ies din casă, pur și simplu. De când cu facultatea, m-am obișnuit să stau închisă în cameră cu nasul în cărți. Dar am exagerat și îmi dau seama cât de rău este să renunți la orice în detrimentul învățatului… mi-am dat seama de asta abia atunci când totul în jurul meu începea să se strice, atunci când am devenit deja mult prea tristă.

Dar vreau să fac din 2017, anul meu. Anul în care vreau să balansez totul cu facultatea și să nu o mai las să-mi fure viața din mine. Este oricum frustrant să știi că toți prietenii tăi învață cu câteva ore înainte de examen dar tu te strofoci cu 2 luni înainte și nici atunci nu este suficient. Oricum ar fi, am început anul cu dreptul, iar după ce trec de restanța nenorocită pe care o am de susținut în câteva zile, totul va reveni la normal. Defapt nu, totul va fi nesperat de bine!

Și știți vorba aceea cu „new year, new me”, nu? Ei bine da, este aplicabilă, atât în cazul meu cât și în cazul majorității oamenilor. Asta deoarece ne-am stabilit singuri o barieră, unde dincolo de ea trebuie să ne propunem să o luăm de la capăt. Este un obicei foarte benefic dacă reușim să îl privim așa și să luam toată treaba cu „anul nou” în serios. Eu mi-am propus să fac asta și așa va fi. Însă pentru ca planurile mele să depășească graficul în mod pozitiv, trebuie să fac o schimbare la mine.

Mi-am propus să îmi îmbrățișez vârsta și calea pe care am ales-o și să accept că nu mai sunt o adolescentă și ar fi timpul să îmi schimb cel puțin 1/3 din garderobă. Este momentul să fac loc costumelor pe umerașe, cămășilor frumoase și pantalonilor stretch. Dar n-am purtat un costum niciodată, așa că mi-a fost destul de greu să-mi dau seama ce ar trebui să port defapt..

Despre WomanFashion m-ați mai auzit povestind și vă garantez că mă veți mai auzi, căci v-am obișnuit să vă recomand doar lucruri de calitate. Totuși, mărturisesc că am avut mari emoții cu comandarea costumului, tocmai pentru că n-am mai purtat niciodată. Însă, îm momentul în care coletul a ajuns, toate îngrijorările mele s-au evaporat.

Primul meu costum mi-a venit ca turnat! Mi-am luat mărimea 36, care-mi vine perfect și am pariat pe albastru deschis atunci când a trebuit să-mi aleg culoarea. Am în garderobă o bluziță roz frumoasă care știam că va merge de minune cu sacoul și pantalonii. Când am luat costumul pe mine nu mi-a venit să cred ce frumos îmi complimenta talia și înălțimea, vă spun cât se poate de sincer. Am dat lovitura deci. Desigur, toate aceste „potriviri” duc la o încredere în sine crescută, iar haina potrivită mă face să mă simt de neînvins. Cred că sentimentele pe care le am când sunt îmbrăcată în noua mea obsesie, merită să le simtă fiecare fată, cel puțin odată. Este spectaculos să fii feminină în interior dar să îmbraci haine de calitate cât se poate de masculine la exterior.

Cu drag,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania