Salutări, tuturor! Mă bucur să vă revăd, pardon, să vă rescriu ?

În primul rând, trebuie să vă mărturisesc că de fiecare dată când văd emoji-ul de mai sus mă gândesc la următorul MEME:

Probabil că acum am ruinat și imaginația voastră :)), eh asta este, trebuia să mă exprim.. Mi-a fost dor să scriu pe blog, dar știți și voi, viața te poartă în fiecare zi cu ale sale „cotidiene” și de fiecare dată apar tot alte priorități…

Ce pot să spun, mă bucur enorm că de această dată vă aduc vești bune, de genul celor „foarte bune” defapt. Astăzi vă vorbesc despre un subiect pe care mă gândesc să mă specializez… Știți voi: să îmi fac o diplomă în Photoshop, să o printez, cumpăr o ramă cu 2 lei de la Jumbo și asta este, sunt expert. (inserează meme-ul de mai sus). Glumesc. Sau poate nu, căci în țara noastră cea actuală totul este posibil și mai grav este că ceea ce eu încerc să sesizez aici este ceva foarte grav defapt… Suntem experți. Pe hârtie. După ce am absolvit un curs de două zile care costă 200 de lei. Dar despre asta vorbim noi altă dată. Revenind la ale noastre, sunt, la sesizarea colegelor mele, expertă în shopping online. Ta-daa!

Deci, dacă pe cineva interesează mi-am deschis cabinet virtual de consultanță în shopping online. Chiar aici! Chiar astăzi! Vorbim deci despre Crăciunul reducerilor, maratonul prețurilor despuiate sau mai exact, despre BlacKFriday! Anul acesta, BF va fi în 24 Noiembrie 2017, mai exact în 23 la ora 23:59:59 ar trebui să înceapă reducerile online. În acest capitol însă, în articolul de față, vom răspunde întrebării „unde găsim cele mai calitative haine la cele mai bune prețuri?”, căci de BlackFriday nu ne permitem să ne apucăm de căutat pe net promoții în ziua cu pricina, ci trebuie să ne pregătim din timp.

Răspunsul vine din partea WomanFashion.ro, unul dintre cei mai „de lungă durată” colaboratori ai mei: ♥ La ei pe website. Iar dacă ai avut norocul să afli de ei prin intermediul meu, atunci te paște și o reducere de 25% prin voucher pentru produsele care nu se află la reducere deja, transport gratuit și o bluză cadou la cumpărături de peste 200 de lei!

Wow!

De BlackFriday, în 24, WomanFashion.ro vor avea reduceri de 85% într-o secțiune specială la ei pe website. Având în vedere că pe tot parcursul anului, la ei pe site poți găsi mereu și haine cu prețuri între 29 și 49 de lei, cred că de BF vom avea parte de o surpriză și mai mare. 85%, închipuiți-vă! Desigur, ca agitația „să se merite”, cei de la WF vor organiza o sesiune specială de cumpărături pentru bloggeri, colaboratori și cititorii acestora în data de 20 Noiembrie, ca să prindă la reducere produsele dorite înaintea tuturor!

So, save the date: 20 Noiembrie ora 00:00

..and save the voucher:

BF2017

BlackMonday pentru apropiații WomanFashion.ro este aproape aici! Ce vă sfătuiesc, deci:

  • Intrați de pe acum pe website și alegeți-vă produsele favorite. Poate nu toate vor fi la reducere, dar vei salva timp când vei intra pe website în data de 20.
  • Fă-ți lista de cumpărături pentru CRĂCIUN, REVELION și VALENTINE’S DAY! Te rog frumos, ascultă-mă! Timpul trece foarte repede și lunile trec mai nou de parcă ar fi săptămâni… Sărbătorile din următoarele 2-3 luni sunt foarte aproape și țara arde din cauza multor măsuri fiscale care până la urmă se vor revărsa peste noi… Așadar, și prin urmare, ar trebui să ne gândim de cel puțin două ori când vine vorba despre a da banii din mână pe cumpărături SCUMPE de ultim moment. Știți meme-urile acelea de pe net cu „Suntem prea bătrâni pentru X” (I’m too old for that)??? We are to old for NON-SMART shopping, trust me! Îmi fac deja cumpărăturile smart (de bunuri, nu de perisabile) de aproximativ 10 – 11 ani, de când am descoperit că Mall-ul făcea reduceri colosale în Ianuarie și în Iulie cu haine din sezoanele trecute. Apoi, în urmă cu 4 ani am descoperit BlackFriday, pe vremea când pe piața românească se simțea doar un iz al acestei tradiții americane. Apoi, per total, costurile mele, când vorbim despre haine sau cadouri pentru cei dragi, s-au redus undeva la 20 lei / produs. Nu v-am mințit niciodată și nici nu am să o fac. Așadar mă puteți crede sau nu, dar this is a fact.
  • Alege produse neimprimate, atemporale, în culori uni sau cu pattern-uri frumoase. Astfel încât să nu te plictisești de produse până la sărbători.
  • Umblă la setările internetului tău, sau cere sfatul unui expert, pentru a-ți face rețeaua mai rapidă pentru BF. Nu vrei să încerci să finalizezi o comandă, iar error 408 să-ți apară pe ecran… Trust me, nu vrei. Mai ales de BlackFriday.

Sper ca aceste sfaturi să-ți fie de folos! Chiar sper. Ah, și încă ceva: Întoarce-te pe blog zilele viitoare și caută în acest articol (nu te teme, îl vei găsi pe prima pagină sus în stângă) CODUL VOUCHER-ULUI de 25%, în caz că l-ai uitat. Fii la curent cu toate detaliile la mine pe Instagram, în Stories și îți promit că de acest BF, garderoba ta va primi un refresh cum n-a mai văzut în ultimii ani.

Deci? Ce vei purta de Crăciun? Ceva Naughty sau ceva Nice? Ar fi timpul să te hotărăști. Sau nu… pentru că sigur îți vei putea permite ambele variante de rochii cu dantelă sau voal, doar suntem la doi pași de BlackFriday ? Stay tuned for the code!

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania