Aham, aici vă spun părerea mea despre filmul Fast & Furious 8, care vă așteaptă cuminte în format IMAX la CinemaCity Shopping City Timișoara. Însă până atunci, melodia aceasta merită și ea ascultată:

[video_embed][/video_embed]

Iar înainte de vorbă, trailer-ul:

[video_embed][/video_embed]

Deci: poți să vezi filmul și dacă nu le-ai văzut pe celelalte… DAR NU TE SFĂTUIESC! Nu de alta, dar vei rămâne frustrat, căci se întâmplă lucruri în film care au legătură cu celelalte 7 părți… și multe care nu au, deși ar fi trebuit.

Filmul vine ca o continuare, însă nu vă ascund că nu este filmul meu preferat. Mai de grabă este un film ușor de urmărit și care este sclipitor, dar se apropie mai de grabă de o comedie decât de un film de acțiune. Merită văzut, însă! Este o tradiție pentru cei pasionați de mașini și de focuri de armă ca să zic așa și te ține prins. Încă ceva: Trebuie văzut în IMAX, altfel nu! IMAX este cel mai mare și mai clar format în care poți vedea un film, iar ochii tăi vor fi relaxați total, căci tehnologia din sală îți fac experiența super-plăcută! Sincer vă spun că filmele 3D mă cam deranjează, însă în IMAX sunt o plăcere!

CinemaCity din Shopping City Timișoara a împlinit 1 an, iar mai multe despre această locație must-check-in din Timișoara găsești aici, la rubrica CINEMA de pe Blog.

Ne vedem la cinema! Cu drag,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania