Play:

”You only get one chance at life and you have to grab it boldly.” -Bear Grylls

Astăzi vorbim despre nou Land Rover Discovery la rece, adică din perspectiva unui eye-test. În urmă cu câteva zile am văzut mașina în showroom-ul ExpressLine Timișoara și m-am gândit să vă povestesc și vouă puțin despre ea, dat fiind că a vizitat orașul nostru pentru doar o zi.

Mașina, un off-roader prin definiție, este cea mai mare din clasa sa, arătând cam așa:

Spun „cam așa” pentru sunt 5 versiuni ale acesteia: S, SE, HSE, HSE Luxury și First Edition, fiecare având anumite caracteristici definitoare.

  • 7 scaune pentru adulți (dimensiune normală)
  • Utilizare inteligentă a spațiului, chiar și de la distanță prin smartphone
  • Perfect pentru teren accidentat
  • Conectivitate și informare multimedia de ultimă tehnologie

Desigur, am vrut să subliniez cele mai evidente elemente ale noii mașini, dar puteți găsi mai multe informații AICI.

Noul Land Rover Discovery a primit ajutor în ceea ce privește promovarea modelului, din partea lui Bear Grylls. Pretty obvious, huh? De asemenea, pentru modelul Evoque al aceluiași brand, Victoria Beckham a avut o influență puternică în promovare, cât și la capitolul design. Dacă vorbim despre brandul „frate”, Lana Del Rey a susținut promovarea mașinii Jaguar F-type, de unde și melodia ei Burning Desire.

Astfel, deducem că modelul despre care vorbim, este o mașină care s-ar potrivi ca o mănușă familiștilor, aventurierilor și pasionaților de tehnologie.

Despre design, pot spune că am observat că liniile dinamice ale mașinii tind spre clasic, decât spre tăios, în contra trendului general așadar. Mi se pare o reîntoarcere la designul anilor 2006-2007, în timp ce Evoque are teșiturile mai urbane, mai tăioase, mai evidente. Discovery este așadar o mașină care impresionează mai mult prin performanță și noutate decât prin design. Dar, cum cred că vreți să vă convingeți, veți avea ocazia să studiați mașina „live” în lunile ce urmează. Stay tuned!

Cu drag,

semn black sign roxi rose

 

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania