[marker color=”#cbb3e2″ textcolor=”#000000″]Scopul meu final prin intermediul acestui proiect, este să te provoc să trăiești la potențialul tău maxim! Mercedes-Benz înseamnă un stil de viață elegant, impunător și… nu doar pentru bărbați! Aceasta este bariera pe care doresc să o dobor! Femeile sunt egale bărbaților în drepturi și în obligații dar cumva, încă rezidă ideea de inferioritate atunci când vorbim despre mașini. Adevărul este totuși crunt: O femeie nu poate fi egală cu bărbații la acest capitol, ci trebuie să fie… mai pricepută decât ei! Caii Putere, capacitatea cilindrică, diferența dintre jantă și geantă; O femeie puternică va cunoaște aceste aspecte despre mașina pe care o conduce. Ești femeie, asta este superputerea ta și ai tot dreptul să strălucești într-o lume „masculinizată”, ai tot dreptul și deții toate capacitățile necesare pentru a excela în acest domeniu, pentru a conduce cu pasiune și pentru a te putea prezenta lumii printr-un stil de viață impunător. Femeile puternice conduc, la propriu și la figurat. with Mercedes-Benz „The Best or Nothing”.[/marker]

Press Play:

Seria A woman in a man’s world: Mercedes-Benz „The Best or Nothing”

Cuprins:

Cap. I: Introducere

Știi senzația aceea electrizantă când mușchii de la baza firelor de păr se contractă?? Dar senzația sufocantă când îți năvălește adrenalina în vene? Pasiunea pentru putere, pentru tot ceea ce înseamnă dominare, pasiunea de a conduce și de a controla, oricum i-ai spune, există în noi. Totuși, depinde numai de noi dacă îi dăm frâu liber, sau nu.

Se spune că învățarea practică este de mii de ori mai eficientă decât cea teoretică… n-aș putea fi în contradicție. Prima dată când am aflat ce este un AMG, l-am auzit, iar abia apoi m-am documentat despre el, astfel încât amprenta primei impresii a rămas adânc marcată în mintea mea. Da, există sinonime pentru abrevierea AMG… eu îi spun bestie. Nu, nu este nimic fioros, nimic urât, ba din contră, este o operă de artă în întregul său, un potențial încătușat în cilindrii, care poate fi dezlănțuit și îmblânzit, un potențial vibrant!

amg romania timisoara blogger roxi rose blog masini cars car blog fahsion lifestyle amg mercedes benz

AMG reprezintă… sufletul perfecțiunii Mercedes-Benz. Este defapt, punctul de maximă performanță, frumusețe, putere și confort al tuturor klasse-lor de mașini Mercedes. Se identifică ușor în mulțime, în primul rând auditiv, iar mai apoi vizual, având un sunet puternic inconfundabil și o înfățișare agresivă. Pe scurt, un AMG se supune unui singur om: șoferului pasionat! Să nu mai vorbim de legătura proprietar-mașină, care este la fel de puternică ca și o legătură de sânge, o legătură de încredere bazată pe coordonare psihico-mecanică.

628px-AMG_logo.svg

 

În general, există AMG corespondente fiecărui model clasic din klassele Mercedes… Probabil, te-ai uitat și tu mult timp în continuu la fotografiile cu multe Mercedes-uri una lângă cealaltă, fără să-ți miști privirea… dar ce-ar fi dacă ai putea vedea și simții 12 modele Mercedes și Mercedes AMG, toate în realitate, reunite într-un singur loc??

Hold your breath!

Îmi place expresia aceasta, fapt pentru care am ales-o să reprezinte pleiada de articole care vor năvăli pe blog în următoarele 5 zile. Reprezintă totul în 3 cuvinte, reprezintă senzația de concentrare dinaintea întrecerii de la linia de start, reprezintă emoția…suspansul!

Mercedes-Benz Romania prin Casa Auto Timișoara, găzduiește în zilele ce vor urma, mai exact 7-11 Mai, un eveniment de proporții, un eveniment cu aer afrodisiac, aș putea spune, pentru iubitorii și pasionații Mercedes-Benz și Mercedes-Benz AMG. Turul numit AMG & Dreamcars Roadshow, se va desfășura în mai multe orașe, printre care și în Timișoara, primul oraș de pe listă. Iar eu, am onoarea să îi reprezint oficial in cadrul unui proiect de suflet!

Scopul meu final prin intermediul acestui proiect, este să te provoc să trăiești la potențialul tău maxim! Mercedes-Benz înseamnă un stil de viață elegant, impunător și… nu doar pentru bărbați! Aceasta este bariera pe care doresc să o dobor! Femeile sunt egale bărbaților în drepturi și în obligații dar cumva, încă rezidă ideea de inferioritate atunci când vorbim despre mașini. Adevărul este totuși crunt: O femeie nu poate fi egală cu bărbații la acest capitol, ci trebuie să fie… mai pricepută decât ei! Caii Putere, capacitatea cilindrică, diferența dintre jantă și geantă; O femeie puternică va cunoaște aceste aspecte despre mașina pe care o conduce. Ești femeie, asta este superputerea ta și ai tot dreptul să strălucești într-o lume „masculinizată”, ai tot dreptul și deții toate capacitățile necesare pentru a excela în acest domeniu, pentru a conduce cu pasiune și pentru a te putea prezenta lumii printr-un stil de viață impunător. Femeile puternice conduc, la propriu și la figurat.

amg romania timisoara roxi rose mercedes benz amg masini cars car blog blogger

 

În zilele de 7 și 8 Mai, în parcarea Mall-ului timișorean, vor fi expuse toate modelele despre care, eu o să îți povestesc în detaliu, în fiecare zi începând de astăzi. Am să pornesc de la cea mai perfectă mașină AMG pentru aglomerația urbană și voi ajunge până la modelul exotic proaspăt lansat, toate, pentru a te ține pe tine prins în ceea ce eu numesc sevraj automobilistic. În următoarele 2 zile, anume 9-10 Mai, 44 de pasionați șoferi vor traversa drumuri din vestul țării în încercarea de a înțelege personalitatea puternică a acestor mașini. Nu în ultimul rând, în ziua de 11 Mai, ne vom întâlni la sediul Casei Auto pentru un ultim dans cu motoarele neîmblânzite.

Îți expun, așadar, o listă cu modelele răvășitoare prezente la eveniment:

CLA 45 AMG 4MATIC Shooting Brake

SLK 200 Roadster

A 45 AMG 4MATIC

C 63 AMG Limuzina

Mercedes-AMG GT S

CLS 63 AMG 4MATIC Coupé

CLA 45 AMG 4MATIC

E 250 Cabriolet

S 63 AMG 4MATIC Coupé

GLA 45 AMG 4MATIC

SL 400 Roadster

E 250 Coupé

Toate acestea fiind spuse, te aștept începând de mâine, 7 Mai de la ora 10:00 în parcarea Iulius Mall, să aflăm ce se ascunde sub capota modelelor de mai sus!

Cu emoții,

Roxi Rose.

 

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: