Blog Travel
Fashion blog romania personal luxury blog popular blog europe europa english blog Blog Fashion Romania Blog moda Romania Blog Lifestyle Romania Roxi Rose Blog masini Romania Blog Cars Romania Blog makeup Romania Blog beauty Romania best romanian blogs digital divas best english blogs fashion blogs top 2017 most influential romanian blogger top travel bloguri cele mai populare bloguri personal blog personal lifestyle blog

4. Evening on an island

roxi rose play button

“Fly without wings;
Dream with open eyes;
See in darkness.”
―Dejan Stojanovic

RO version (English coming soon)

Dacă cineva m-ar întreba în acest moment care este dorința mea actuală, aș spune că mi-aș dori ca ziua să fie formată din 48 de ore, nu din 24. Timpul trece mult prea repede, zboară, aș putea spune…

Mă înconjoară un sentiment plăcut, care mă face să îmi dau seama că ceea ce se petrece afară poartă numele de vară târzie, în nici un caz de toamnă. Zilele trecute a plouat, atât de tare, încât șoseaua era una și aceeași cu cerul gri, nu se vedea nici un marcaj de circulație, nici o linie de orizont, iar stropii se loveau cu atât de multă putere de șosea încât pentru ei, gravitația părea doar o joacă.

În timp ce alegeam câteva fotografii pentru articol, mi-am amintit de vremea deosebit de caldă, sufocantă din vacanță. Aerul umed de pe insulă, colbul ridicat în văzduh de către vântul tăios și căldura mai blândă a după-amiezii, îmi amintesc de plimbările noastre de pe insulă de la ora 17…

Ora 17:00 – 4 lucruri de făcut atunci când:

  • ești în vacanța de vară, în zona de coastă sau pe o insulă;
  • bate un vânt cald, apăsător;
  • numai ce ai mâncat masa deosebit de consistentă de prânz;
  • ai vrea să faci ceva, dar este încă prea cald pentru activități ce presupun efort.

number 1

Du-te la o cafenea

Sună prea comun? Prea copilăros?? Nu. Atât timp cât ”vizitezi” cafenele în locuri în care nu ai mai fost și o alegi pe cea mai bună, totul este doar o chestiune de stil. Alege o locație frumoasă, retrasă, liniștită și poziționată într-un loc care îți oferă o priveliște încântătoare. Atunci când lumea te întreabă ”cum sunt oamenii de acolo”, ai vrea să le poți oferii o părere cât de cât obiectivă și în cunoștință de cauză. Pe de altă parte, alege să comanzi ceva… diferit față de ceea ce găsești acasă.

number 2

Închiriază o mașină!

Închiriază o mașină, un scuter sau… o trăsură pentru câteva ore. Așa, poți să explorezi cele mai nepopulate zone ale insulei sau ale zonei de coastă, fără vreun impediment. Nu folosi clima, dacă mașina are așa ceva. Fiind foarte cald afară și foarte rece în mașină, riști să te alegi cu niște dureri de cap oribile când faci transfer dintr-un mediu în celalalt.

number 3

După-amiază fără machiaj.

După masa de prânz, odihnește-te 10 minute, apoi fă un duș și demachiază-te. Plimbă-te pe jos și fii mândră de tine, de tenul tău frumos și de unicitatea ta! Stai într-un oraș mare presupun, poate chiar într-o metropolă, ne obișnuim să ne machiem zilnic, chiar dacă doar aplicând mascara… iar din această cauză uneori, ar trebui să redescoperi cum este să te afișezi lumii fără scut, fără fondul de ten, fără blush, fără mascara.

number 4 Ai nevoie de un acumulator portabil…

…pentru că te sfătuiesc să faci poze, să filmezi chiar și cele mai neînsemnate lucruri, să faci panorame sau gif-uri 3D. Experimentează ultimele aplicații și tehnologii în concediul tău și creează-ți amintiri frumoase, de neuitat. În aparatele pe care le deții, încorporează carduri de memorie de 64GB, așa nu vei avea grija spațiului liber rămas pentru fotografii. Un alt sfat ar fi să îți setezi aparatul să realizeze fotografii de aprox. 3M.

Sfatul numărul 5??

Ei bine acesta are un articol separat rezervat, care urmează a fi publicat mai târziu.

Cu drag,

original sign


DSC00108

DSC00116

DSC00124

DSC00135

DSC00140

DSC00145

DSC00147

DSC00160

DSC00168

DSC00172

DSC00174

DSC00201

DSC00220

DSC00222

DSC00226

DSC00229

DSC00234

DSC00235

DSC00237

DSC00169

PS: Un nou wallpaper se afla în secțiunea wallpaper of the week.

Leave a Reply

Notify of
avatar
wpDiscuz