Blog Lifestyle
Fashion blog romania personal luxury blog popular blog europe europa english blog Blog Fashion Romania Blog moda Romania Blog Lifestyle Romania Roxi Rose Blog masini Romania Blog Cars Romania Blog makeup Romania Blog beauty Romania best romanian blogs digital divas best english blogs fashion blogs top 2017 most influential romanian blogger top travel bloguri cele mai populare bloguri personal blog personal lifestyle blog

My (virtual, virtual, real) habits

Mulţi spun personalitatea o moştenim. Eu sunt convinsă o parte din aceasta este înnăscută, urmând a fi şlefuită de obiceiurile pe care le adoptăm în timpul vieţii.

Zilele trecute am fost întrebată de cineva, care este sursa mea de inspiraţie, în general. Nu am ştiut ce răspund… cred fiecare dintre micile mele obiceiuri contribuie la formarea imaginaţiei şi inspiraţiei mele. Vreau împărtăşesc cu voi câteva dintre micile mele bucăţi din rutina zilnică, fie este vorba despre site-urile pe care le urmăresc, despre carțile pe care le citesc sau pur şi simplu despre preferinţele şi interesele mele.

Am încep cu profilele de pe site-urile de socializare şi ce avantaje îmi oferă acestea.

1. Bine cunoscutul Facebook. fim puţin realişti. Dacă vrei fi conectat cu ce se întâmplă în jurul tău, trebuie te conformezi şi îţi faci un profil pe acest website. Eu am câteva grupuri de prieteni pe care sunt activă, cum ar fi grupul clasei etc. Tot aici, poţi împărtăşeşti fotografii şi momente din viaţă, cu urmăritorii tăi, fie ei prieteni sau doar “stalkers” :)) Desigur, am şi cuvinte de reproş la adresa reţelei de socializare, dar prefera menţin optimistă şi subliniez doar părţile bune.

facebookprof2. Instagram. Contul meu pe acest site nu are o vechime mai mare de un an, pot spune sunt chiar “începătoareîntr-ale sale. Totuși, îmi place foarte mult. Cumva, te îndeamnă te dezbraci de secrete în faţa urmăritorilor. Cel puţin, acesta este efectul său în faţa multor utilizatori. Te struneşte îţi dai interesul în realizarea unei fotografii, alegi unghiuri bune şi lumină corespunzătoare, aplici un filtru în concordanţă cu culorile fotografiei şi apeşi Enter.

instaprof3. WeHeartIt. Îmi aduc aminte l-am descoperit în clasa a 9-a, împreună cu noile colege de liceu. E un loc foarte frumos, care reuneşte interesele iubitorilor de frumos din întreaga lume. E cel mai bun “ziar” care merge cu o cafea, dimineaţa. Mi-a luat mult până am învăţat îl folosesc în aşa fel încât am şi un beneficiu de pe urma lui,totuşi.

weh4. Tumblr nu îmi place. Urmăresc câteva blog-uri de imagini high-life, dar pe care le-am aflat de pe Google, nu direct din interiorul aplicaţiei. Aplicaţia în sine mi se pare obositoare şi foarte rece… desigur am un cont şi pe acest site, dar nu îi acord mare importanţă.

tumblr5. Pinterest. Consider Pinterest ca fiind un ajutor web. Dacă îţi place ceva, apeși pe butonul de Pin şi gata: ai amprenta ta web pusă într-un dosar pe care îl poţi face public, astfel încât şi celelalte persoane pot vedea şi cunoaşte interesele tale, sau poţi păstra dosarul fiind strict secret. Echipa din spatele Pinterest se răsfaţă în sedii de lux, unde, sunt înconjuraţi numai de bun gust.

pint6. Twitter. Pe cât de popular în America, pe atât de nepopular la noi. Nu folosesc profilul meu de aici foarte des. Se observă şi în numărul urmăritorilor mei :))

twiCele enumerate sunt punctele mele de vedere cu privire la rețelele de socializare. vrea vă povestesc şi despre cele două siteuri româneşti de care nu pot dezlipi şi îmi face plăcere le colind foarte des.

1. Descoperă.ro este site-ul meu preferat no.1. Nu există moment în care întru pe el şi nu fiu surprinsă de vreun nou articol sau de vreo nouă ştire. Recunosc, las dusă de val de ideile science-fiction, ce le întâlnesc aici.

descopera2. Perfecte.ro era unul dintre must-read-urile mele zilnice înainte de… a-şi schimba layout-ul. În acest moment, design-ul site-ului mi se pare plictisitor şi penibil. Mult prea simplu şi foarte dezorganizat, reuşind semene cu un blog lipsit de imaginaţie. Totuşi, îmi calc peste plăcerile vizuale şi mai trec în revistă o dată pe săptămână, noile articole publicate de echipa PRO.

perfVirtual, virtual, real. Sunt genul de persoană care adaptez uşor noilor trenduri şi tehnologii, dar am şi părţile mele conservatoare. Ori cât de mult ar evolua tehnologia, eu am continui mai şi citesc. Cărţi. Da, îmi plac cărţile pe care mi se pune pata, cărţile despre epoci anterioare, despre vampiri sau poveşti de dragoste cu năbădăi.

Îmi plac acele cărţi care au o idee simplă la bază, dar care te prinde şi nu te mai lasă în pace, o idee care se întinde pe sute sau mii de pagini. De 4-5 ani, mi-am format un timp pentru citire. Citesc când este vară, noaptea până dimineaţa devreme, cu sunetul greierilor în ambianţă. Îmi place sentimentul de nelinişte pe care îl trezeşte în mine o carte bună. Imaginaţia născută din cărţi este veritabilă şi nu se compară cu imaginaţia născută din imagini virtuale. Printre cele mai bune carți care m-au marcat şi pe care vi le recomand, se numără:

1. Cartea care nu va coborî niciodată de pe locul 1 în topul preferinţelor mele, Dracula de Bram Stocker. Pur şi simplu, ireproşabilă. Orice cuvânt mai adaugă la descrierea ei, este de prisos. recomand doar o cumpărați şi o citiţi dacă nu aţi făcut-o deja.

adevarul-dracula2. Dracula, Mortul Viu de Dacre Stocker şi Ian Holt. Este de fapt, continuarea celei de mai sus, scrisă după notiţele găsite în arhivele familiei Stocker, de însuşi stră-stră-nepotul lui Bram.

res_f2e2f4e96246948b69dd5dca1383d0e83. Contele de Monte-Cristo de Alexandre Dumas. O carte care se întinde pe 1000 şi ceva de pagini, sau 4 volume. O carte despre dorinţa de răzbunare şi despre iubirea neîmpărtăşită. garantez nu puţine vor fi momentele în care vi se va face pielea de găină, citind-o.

adevarul-contele-de-monte-cristo-vol-34. Furia îngerilor de Sidney Sheldon. O carte pe care am citit-o din prostie. Trebuia citim o carte peste vacanţa de vară, iar eu am ales una la întâmplare din bibliotecă. Nu regret alegerea mea. Cartea prezintă povestea unei tinere studente la drept, îndrăgostită de un avocat misterios, și care întâmpină greutăţi fiind victima colaterală a războiului dintre doi mari granzi din domeniul dreptului. Este o carte de acţiune, cu multe întorsături şi final neaşteptat. Descrierea te prinde din primul moment, fiind atent redactată.

Furia ingerilor - Sidney Sheldon5. Mândrie şi prejudecată. Genul de carte plictisitoare, dar care te face totuşi te gândeşti oare ce urmează? O recomand pentru frumuseţea textului, pentru aerul elegant şi pentru stilul în jurul căruia se învârte toată povestea.

jane-austen-mandrie-si-prejudecata-11156. minţi dacă spune nu le-am citit. Cele 3 cărţi din trilogia Fifty Shades sunt scrise pentru tineretul de peste 18 ani până în 35, spun eu. Sunt nişte cărţi foarte prost şi neatent scrise, dar totuşi te îndeamnă le termini. Da, aceste romane au părţile lor erotice, din cauza cărora, multe persoane nu le vor citi.

646x404Despre lucrurile care reprezintă: prefera dedic un articol în totalitate acestui subiect, motiv pentru care îl las aşteptat pentru zilele următoare. Dacă pot răspund întrebărilor voastre, o voi face cu plăcere, aici sau pe contact@roxirose.com.

oldread

Suntem diferiţi și totuşi atât de asemănători

semnatura

Leave a Reply

Notify of
avatar
wpDiscuz