Vezi „Gardienii Galaxiei Vol. 2” în 4DX şi simte luptele intergalactice pe pielea ta

Doar la Cinema City, efectele din sala 4DX îţi vor activa toate cele cinci simţuri şi te vor purta în cele mai îndepărtate colţuri ale galaxiei, alături de cei mai amuzanţi eroi din „Gardienii Galaxiei Vol. 2”, devenind parte a poveştii din sequelul mult aşteptat din Universul Marvel.

Iată încă 4 motive pentru care merită să trăieşti experienţa cinematografică galactică în 4DX:

  1. Mişcare scaunelor ca reacţie a acţiunii de pe ecran contribuie la îmbunătăţirea şi amplificarea secvenţelor muzicale amuzante. Coloana sonoră din deschidere şi miscarea scaunelor din sala 4DX sunt în perfectă concordanţă, fiecare acord creându-ţi dorinţa arzătoare de a dansa alături de simpaticul Baby Groot.
  2. Elementele vizuale spectaculoase vor oferi o nouă experienţă în format 4DX. Lupta cu lasere, focuri, călătoria prin galaxie, scenele de acţiune – toate oferă imagini care se sincronizează perfect cu mişcările de blocare şi înclinare ale scaunelor şi efectele integrate de vânt, apă şi ventilaţie, sporindu-ţi emoţiile pe tot parcursul filmului.
  3. Din scaunul 4DX eşti propulsat direct în galaxia întunecată, în nava spaţială a lui Peter Quill, alături de scandaloşii Gardieni ai Galaxiei. Iar când Rocket şi Yondu fac sute de salturi prin cosmos pentru a ajunge pe planeta lui Ego, vei simţi fiecare salt ca şi cum ai fi alături de duo-ul răutăcios.
  4. Simte entuziasmul şi adrenalina evadării lui Yondu, Rocket şi a micuţului Groot, datorită coloanei sonore bestiale, a fotoliilor speciale şi a efectelor 4DX care îţi vor oferi cea mai captivantă experienţă de film.

James Gunn 4DX Intro Exclusiv: www.youtube.com/watch?v=3Ig3KiEi62I

Alege o vizionare de film completă în sala 4DX, doar la Cinema City (în Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa şi Shopping City Timişoara). Sau poţi alege să experimentezi filmul în formatul IMAX (în AFI Cotroceni din Bucureşti sau Shopping City Timişoara), pe cele mai mari şi mai imersive ecrane existente, pentru o experienţă cinematografică cu totul unică.

Filmul este disponibil şi în format 3D în toate cinematografele Cinema City din ţară.

*Iar dacă tot veni vorba despre IMAX, vreau să fac o precizare cât se poate de personală: La film am stat în rândul 5 tocmai la margine, făcându-mi griji că nu voi vedea filmul cum trebuie… însă ecranul curbat poziționa textul și imaginea astfel încât eu să pot vedea toată imaginea nedeformată, chiar dacă am stat într-un colț. Pretty amazing, huh??

Mai multe detalii pot fi găsite pe www.cinemacity.ro.

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania